tisdag 7 maj 2013

Ny opererad

Våran lilla Saga har blivit opererad idag, vi har ju funderat länge på att kastrera henne för att hon löper så ofta, men har skjutit upp det hela tiden och velat hit och dit. Men nu efter sist löpet så har hon inte varit sig lik, lite slö, men det är så svårt att avgöra hur hon mår för hon är ju så lugn i vanliga fall också. Men vi pratade med en veterinär som tyckte att vi skulle kastrera henne, så idag har det blivit av. Men så orolig man är, lämnade in henne kl 8.00 och hon var inte klar förän kl 14.00. Allt gick bra under operation, dom tog till och med kontakt med sagas försäkrings bolag då det visade att hon hade en ful livmoder med både blåsor och vätska kvar. Det skulle ha gått på 8000 kr men försäkringen täckte upp det så vi betalade 2700 kr. Men vilken tur att vi opererade henne i så god tid annars så hade det kunnat sluta riktigt illa och våran lilla hund vill vi inte vara utan. Så nu är det sjukstuga här hemma och vi pysslar om Sagis så gott vi kan och Zelda hjälper till.







2 kommentarer:

  1. Oj stackars lilla Saga, men vilken tur att ni tog beslutet att operera henne. Jag miste ju min förra hund i livmoderinflammation. Det är så jobbigt när man märker att det är något med ens hund, man blir ju så himla orolig. Vet ju hur vi jämt oroade oss för Svante. Hoppas hon piggnar på sig och läker fint!

    SvaraRadera
  2. Tack, idag är hon redan mycket piggare, man är sjukt orolig när dom inte mår bra. Saga är en ganska lättsam dam men hon tycker att tratten är onödig och försöker att få bort den med fram tassarna när hon tror att vi inte ser henne.

    SvaraRadera