tisdag 26 november 2013

Bättre.

Skönt, det går åt rätt håll, hon mår lite bättre idag. Kl 8 på morgonen lämnade jag henne hos veterinären, ingen smärtlindring tills han hade kollat igenom henne en gång till. Liten förbättring från igår pep lite var stans men reflexerna var bra. Dom avvaktar med röntgen tills vidare, hon går ju med alla fötter i backen, lite krumryggad och svansen hänger ner. Fick hämta hem henne vid lunch då hon bara låg och pep i buren och velade inte alls vara där. Dom var oroliga att hon låg och pep för att hon hade ont men hon har inte pipit en gång här hemma, så det var nog bara lite protest från hennes sida. Friskhets tecken tycker jag, för igår så var hon bara apatisk och sa inte ett ljud och det är ovanligt för att vara saga. Nu blir det metacam och vila, korta piss pauser i koppel till fredag då skulle jag höra av mig till veterinären så får vi se hur hon mår och om han kan undersöka henne lite bättre när hon inte har så ont.




Höru kompis, hur mår du egentligen. Zelda är oxå orolig.


Se där på benen iallafall.

2 kommentarer:

  1. Lilla Gumman - så skönt att läsa att Saga verkar må lite bättre. Hoppas verkligen att hon går till sig och att inget allvarligt hänt. Vi blev helt olyckliga både jag och Micke när vi läste om att Saga skadat sig. Känns ju nästan som att vi känner varandra trots att vi aldrig har träffats.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, vi hoppas och vill att hon blir helt återställd och det går i rätt riktning. Saga är nog den hunden av alla våra hundar som alla gillar, en otroligt kelig, snäll och god hund. Alla som träffar henne vill skaffa en nobs, Vi ska nog jaga nästa höst också förhoppningsvis, kanske inte lika effektivt men i skogen ska vi...

      Radera