måndag 10 oktober 2011

Städning :(


Jobbar kväll så jag passar på att städa innan jobbet ett måste ibland. Tydligen så kan man inte bara göra sånt man tycker är roligt. Tvätt högen blir bara större och större.  Jag brukar hitta på allt möjligt för att slippa, men verkligheten hinner ikapp när man ej har ng rena strumpor kvar.
Var och jagade igår -8 på morgonen så det var hårt i marken och det hördes vart man var. Saga söker ganska kort så man måste vara försiktig vid fågel kontakt annars skrämmer man fågeln själv och då har jag märkt att den flyger hur långt som helst. En kompis var med och vi gick nog och pratade för mycket. Såg lite fågel men hon han inte alls med dom. Hon kan bli tjurskallig ibland och få för sig att det är fågel fast den dragit för länge sen, då står hon kvar och skäller på ett tomt träd och ser hon att jag kommer smygande då måste de ju sitta en fågel kvar. Får tjata på henne att släppa och söka vidare.
Ska försöka få tag i ett injagningskompendium från klubben, man är ju nybörjare som man vet inte rickigt hur det ska gå till med trädskällare. Nåja man har säkert gjort några misstag redan. Saga gillar i alla fall att skälla på träd med eller utan fågel :)
ååå vad tråkigt....

Ska vi inte göra något roligare matte? 

1 kommentar:

  1. Vi är också nybörjare jag och Micke, har säkert gjort massor av misstag eftersom inte verkar lyckas med att jaga in Svante. Injagningskompendiet kan jag säga har inte hjälpt oss ett dugg. Ska bli spännande att höra vad du tycker om du skaffar ett.
    Har sista gångerna vi varit ute också haft problem med att Svante har skällt på tomma träd, vet inte om det kan ha suttit en fågel som flugit iväg. Haft full sjå med att försöka få bort honom därifrån envis som en spets har han fortsatt att skälla och inte vilja ge med sig. Eller när han misslyckas för många gånger och fåglarna flyger iväg så blir han frustrerad och börjar jaga sork istället :-(
    Rolig bild på Saga i sängen, nobsar kan verkligen se olyckliga ut!

    SvaraRadera