fredag 30 november 2012

Mys pys

Vi hade tänkt att åka till stugan idag, men det är -24 grader och vi har ingen värme på, så vi ides inte. Vanliga fall så har vi en fjärr styrd grej som man ringer till så slås strömmen på. Men den är sönder så vi får vänta tills den är hel. Det är inte så kul att ha jobbat hela dagen och komma sent till stugan när det är mörkt och kallt. Har inte släppt jakten än, saga är otroligt pigg just nu det bara lyser i ögonen på henne, fan att det är så mycke snö här. Jag har lite funderingar på om hon var sken dräcktig efter sista löpet, hon var så låg och knepig. Nu så tuktar hon zelda som bara den och dom busar hela tiden så man får säga åt dom. Ja ja får väl acceptera att jakten är slut för i år :-(


Saga med sin nalle, den fick hon när hon kom till oss 8 veckor gammal, otroligt att den är hel.  Zelda är inte lika försiktig få se hur länge dom håller.

                                           Men än så länge har hon full koll på nallen...








1 kommentar:

  1. Ja nu har vi också fått snö. Så typiskt att det skulle vara full snöstorm när det var utställning eller så var det tack vare det som det gick så bra för Micke och Coffy. Kallt är det också, lite väl kallt, -22 är lite för våldsamt i mina ögon.
    Så himla söt Saga är där hon ligger med tassarna på sin nalle.

    SvaraRadera